StoryTiles

Onze StoryTiles worden veilig ingepakt en wereldwijd bezorgd via een pakket bezorgservice.

Alle StoryTiles die voor 12:00 worden besteld worden dezelfde werkdag nog verzonden. Alle StoryTiles die na 12:00 of in het weekend worden besteld, worden de eerstvolgende werkdag verzonden. Zodra het pakket ons verzendcentrum verlaat, ontvang je een mail met track&trace code. Zo kan je makkelijk bijhouden wanneer jouw pakket wordt bezorgd.

Gepersonaliseerde StoryTiles

Gepersonaliseerde StoryTiles

De gepersonaliseerde StoryTiles worden speciaal voor jou gebakken, veilig ingepakt en wereldwijd bezorgd.

De gepersonaliseerde StoryTiles worden speciaal voor jou gebakken en binnen twee weken verzonden. Zodra het pakket ons verzendcentrum verlaat, ontvang je een mail met track&trace code. Zo kan je makkelijk bijhouden wanneer jouw pakket wordt bezorgd.

StoryWood

De StoryWood worden speciaal voor jou gemaakt. Dit product wordt extra stevig ingepakt en wereldwijd bezorgd.

Alle StoryWood worden binnen 5-7 werkdagen verstuurd. Zodra het pakket ons verzendcentrum verlaat, ontvang je een mail met track&trace code. Zo kan je makkelijk bijhouden wanneer jouw pakket wordt bezorgd. StoryWood wordt altijd als los pakket naar jou verzonden en dus niet in combinatie met andere StoryTiles producten.

StoryCards & Gift Card

De StoryCards en de Giftcard worden met PostNL binnen Nederland verstuurd. In Europa worden deze met de brievenbuspost verstuurd. Wij kunnen de StoryCards & Gift Cards wereldwijd bezorgen.

Alle StoryCards & Gift Cards die voor 12:00 worden besteld worden dezelfde werkdag nog verzonden. Alle Cards die na 12.00 of in het weekend worden besteld, worden de eerstvolgende werkdag verzonden.

BATH&KITCHEN

Samples

Onze Bath&Kitchen samples worden veilig ingepakt en wereldwijd bezorgd via een pakket bezorgservice.

Alle samples worden binnen drie werkdagen verzonden.

Plain tiles

De plain tiles worden binnen 3-5 werkdagen bezorgd.

Als je een bestelling hebt geplaatst met zowel StoryTiles als Plain Tiles dan wordt alles in een pakket verzonden en via een pallet.

Let op: je moet wel aanwezig zijn als het pakket op het adres wordt geleverd omdat er getekend dient te worden. We nemen van te voren contact met je op om een afspraak in te plannen.

Selected sets

Alle StoryTiles en Selected sets die voor 12:00 worden besteld, worden dezelfde werkdag nog verzonden. Alle StoryTiles en Selected sets die na 12:00 of in het weekend worden besteld, worden de eerstvolgende werkdag verzonden.

Selected sets, StoryTiles met Plain tiles

Heb je Plain Tiles met een Selected Set of StoryTiles besteld? Wij versturen jouw gehele bestelling in een keer. Als de Plain Tiles op voorraad zijn ontvang je de bestelling binnen 3 a 5 werkdagen.

JOIN OUR STORYNEWS!

Don’t worry we won’t spam, we’re humans too.